Строителство и Ремонт

Строителство и Ремонтавгуст 5, 2017 infostroi Ремонт Коментарите са изключени за Как да направите килер в земята.

Като от времето на „баба“ и вие може да имате килер за зимнина. Някои го наричат мазе, други, маза, трети килер, склад и т.н. Складовото помещение може да има множество имена. Същността и предназначението му във всички случаи е едно и също. Такова се свежда до тъмен и хладен килер в земята, където степента на влажност е по-висока от обичайната. Това място е идеално за съхраняване, както на зимнина, така и на дърва и огрев за парно.

Идеалното складово помещение.

Идеалното складово помещение предпазва продуктите от студ, премръзване, топлина, влага или прекомерна суша, затова е важно да се подготви правилно. С къртене бетон това става лесно. Когато в него липсва светлина процесите на гниене, развитието на плесен и гъби се ускоряват.

Както всеки знае, ремонта на паркет не е такъв труден процес . вие ще трябва да платите само за закупуване на необходимите материали, което значително спестява пари.

Преди да започнете трябва внимателно да проучат всички недостатъци на сегашното състояние. Например, в разнебитени релси, пробийте малки дупки под главите на ноктите и с чук заковете няколко гвоздеи в тях.

Трябва да се отбележи, че ремонтът на подови настилки има своите странности и функции. Така че, по време на възстановяването, понякога е трудно да се избере желания цвят за дърво. В такива ситуации, специалистите препоръчват използването на фини стърготини, произтичащи от шлифоване на паркет. След това се взема универсален грунд за паркет и се смесва с чипове, за да се образува пастообразна смес, която се намазва и всички чипове и пукнатини в дървения под. След като сместа се изсуши всичко в излишък се отстранява с помощта на плосък шлайф. Следва грундиране, последвано от лакиране. Не забравяйте, че преди да приложите последния слой от лак трябва да се шлайфа повече пъти, за да се избегнат евентуални нередности в резултат на притока на лак. В този случай, ако решите да лакирате нови подови настилки препоръчително е междинно шлайфане веднага след нанасяне на първия слой лак. Тъй като в този случай ще бъде повдигната купчината от дърво, това прави прави подът е леко грапав. Този дефект може лесно да се отстрани с помощта на междинен паркет.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями: